summeris logo

Fii student de 10 (zile)!

Iti pregatim un program academic si social de neuitat împreună cu voluntarii noștri de excepție!

Facultatea de Informatică

Westworld. I, Robot. Black Mirror. Who am I. Mr. Robot

Dacă ai urmărit vreunul dintre serialele sau filmele de mai sus și ești interesat/ă de ce se întâmplă cu adevărat în spatele cortinei, noi avem răspunsurile. Vino în această vară la Facultatea de Informatică și află dacă ce se vede pe marele ecran este posibil în realitate, cum se face și cât de bine se plătește! Pe parcursul a 10 zile vei simți din plin viața de student și viitor informatician, vei lua contact cu reprezentanți ai firmelor IT din Iași, cu Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni precum și cu numeroși studenți ai Facultății de Informatică!

De ce informatică la SummerIS?

Vino și află dacă ți se potrivește cel mai cautat domeniu al momentului!

Un viitor în informatică aduce numeroase beneficii financiare și garantează obținerea cu ușurință a unui loc de muncă la sfârșitul anilor de studiu. Haide să vezi dacă poți face față provocărilor din domeniu, dacă poți lucra cu plăcere și dacă ai ceea ce trebuie pentru a excela printre noi!

Experimentează programul academic!

Echipa SummerIS îți oferă șansa de a intra în rolul unui student informatician în tot ceea ce privește activitatea academică – laboratoare, cursuri, profesori. Ia contactul cu studenții deja trecuți prin focul primului an de studenție, descoperă și tu orele de curs, primește tips & tricks pentru admitere și fii pregătit pentru răspunsul la marea întrebare – este facultatea de informatică atât de grea pe cât se zvonește?

Ia parte și la studenția din afara orelor de curs!

asd

Împreună cu organizatorii și membrii Asociației Studenților Informaticieni Ieșeni vei putea trăi și experimenta viața unui informatician în timpul său liber! Jocuri, petreceri, activități și nu numai vă așteaptă pe măsură ce descoperiți ce înseamnă viața de student atunci când orele de curs s-au terminat. Dacă ți-am stârnit interesul prin cuvintele de mai sus, te așteptăm în echipa noastră începând cu data de 20 iulie pentru o experiență de neuitat!