Ghidul participantului la UVE „SummerIS”

”SummerIS” este o Universitate de Vară ce se adresează absolvenţilor de clasa a X-a şi a XI-a pentru a-i ajuta pe aceştia să ia o decizie conştientă în ceea ce priveşte viitoarea facultate pe care o vor urma.

Anul acesta proiectul se va desfășura în perioada 20 - 30 iulie.

Pentru a putea participa trebuie să îndeplineşti următoarele condiţii:

•Să fii mândru absolvent al clasei a X-a sau a XI-a;
•Să completezi corect, fără lene şi fără rețineri, formularul de înscriere online în timp util, până pe 28 mai (până la ora 23:59); *formularele primite după depășirea termenului nu vor fi luate în considerare
•Dacă nu eşti încă major, asta este! Îţi cerem şi un Acord Parental pe care îl vei găsi AICI. Acesta se completează de mână, dar CU MAJUSCULE;
•Atenţie! Formularul de înscriere se completează în format online;
•Dacă ai îndeplinit criteriile, nu trebuie decât să aştepți până pe 7 iunie când te vei regăsi pe lista participanţilor ce va fi afişată pe site și să achiți taxa de participare în valoare de 250 de lei.

Transport

Dacă vii cu trenul sau cu autocarul, vei fi așteptat la gară, respectiv la autogară de către organizatori. Dacă vii cu mașina, trebuie să ajungi în fața corpului A al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Masă

Cu excepţia zilelor de sosire/plecare (20 și 30 iulie), îți vor fi asigurate două mese pe zi (prânz şi cină). Acestea vor fi servite la cantina universităţii. Dacă ai un regim de masă preferenţial, trebuie să precizezi în cadrul formularului de înscriere specificațiile necesare (vegetarian, lacto-vegetarian, etc.)

Cazare

Cazarea se va face într-unul dintre căminele studenţeşti din Campusul Studențesc ”Titu Maiorescu” (camere cu patru paturi, baie pe hol). În camere vor sta numai participanţii de acelaşi gen, distrubuția fiind făcută de către organizatori, fără a exista posibilitatea unor ”permutări” ulterioare. Pentru a preveni orice fel de incidente, este strict interzis să ai în posesie următoarele obiecte: substanțe toxice, materiale inflamabile (ex: artificii, petarde), stupefia(n)te, alcool etc. Nu sunt necesare perne și așternuturi personale. Acestea vor fi asigurate de către organizatori.