summeris logo

Fii student de 10 (zile)!

Iti pregatim un program academic si social de neuitat împreună cu voluntarii noștri de excepție!

Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice

Ești elev la liceu și de acum trebuie să te decizi ce drum vei urma după terminarea acestuia? Ai câteva aptitudini care te definesc pentru partea umană - poate chiar studiezi un profil din această sferă acum - și crezi că ar trebui ca facultatea pe care o urmezi să fie tot pe această nișă? Mai mult, îți plac oamenii, să lucrezi în echipă, iar meseriile statice nu sunt tocmai ceea ce te caracterizează? S-ar putea ca profilul tău să corespundă celui de student la FSSP, iar vara aceasta, prin Universitatea de Vară pentru Elevi SummerIS vei avea ocazia perfectă să descoperi acest lucru.

Cum visezi că va fi job-ul tău? Poate că vrei să te provoace constant și, totodată, să îți ofere posibilitatea să dai zilnic frâu liber imaginației. Poate îți dorești să îți fructifici partea strategică și organizatorică. Poate vrei să călătorești sau îți dorești să mergi la serile de cocktail cu alți colegi din breasla ta. Toate aceste indicii ar trebui să te facă să te gândești să experimentezi viața de student la FSSP.

Vei intra în contact cu specialiștii din domeniu și vei afla direct de la ei tot ce dorești

Bine, știm, facultatea îți oferă multă teorie și probabil că tu, liceeanule, vrei și ceva în plus. Noi te asigurăm că aici vei avea parte de acest ceva. Studenții la FSSP au ocazia de a intra în contact și cu specialiștii din domeniu și de a învăța de la aceștia. Îți spuneam mai sus de acele job-uri care te provoacă constant și cât de tari sunt, iar cei care le pun în practică sunt cei mai în măsură să îți povestească mai multe. Nu-i așa că ar fi distractiv să înveți cum arată acest domeniu în practică? Ei îți vor dezvălui acest lucru.

Vei afla ce oportunități ai prin această facultate

Se spune că oportunități vin, însă trebuie să știi și cum să „profiți” de tot ce acestea îți oferă. La FSSP ai multe ocazii de care poți profita pentru a te dezvolta în ceea ce vrei tu să faci, de la workshop-uri și stragii de practică până la asociațiile în care poți face voluntariat, toate acestea îți vor fi pe deplin detaliate în cele 10 zile. Promitem să nu omitem nimic!

asd

Cu siguranță în acele zile în care vei experimenta studenția vei sta alături de studenți care deja sunt FSSP-iști cu experiență. Noi, voluntarii PRIME Iași, Asociația Studenților la Comunicare și Relații Publice, promitem că vom avea grijă că cele 10 zile se vor transforma pentru tine într-o experiență de neuitat. Și da, suntem de la Comunicare, însă vom avea grijă să afli tot ce se poate despre toate cele 7 specializări! Noi suntem tare entuziasmați să te cunoaștem. Tu? Pentru că suntem siguri că ți-am stârnit curiozitatea măcar puțin, te așteptăm la SummerIS la FSSP . Îți garantăm că vei avea 10 zile care nu vor fi deloc statice, ci pline de provocări și experiențe noi...exact așa cum este și FSSP!