Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor

               Salut! Te-ai gândit vreodată cum este să simulezi viața de student încă din timpul liceului?! Noi, Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor îți propunem acest lucru. Noi vrem să-ți arătăm toate cele 11 domenii de licență (Informatică Economică, Statistică și previziuni economice, Contabilitate și Informatică de Gestiune, Finanțe și bănci, Marketing, Manangement, Economia Comerțului Turismului și Serviciilor, Economia și Afaceri Internaționale, Business Administration, Economics and Finance și Administrația Publică)  care se studiază în cadrul facultății noastre, să îți formezi o viziune cât mai exactă despre cursurile care se urmează în facultatea noastră.

                Timp de 10 zile vei avea ocazia să afli de la organizatorii noștri din cadrul F.E.A.A informații despre domeniul de lincență care te interesează pentru ca la finalul celor 12 clase să faci o alegere informată în legătură cu viitorul tău.

                De asemenea vei intra în contact cu profesori care îți vor contura o imagine despre obiectele care se studiază în cadrul domeniului de licență pe care l-ai ales când te-ai înscris la noi.

                Desigur. Mereu te întrebi ce oportunități de angajare o să ai după ce termini facultatea „X”, ei bine cu asta o să te ajutăm noi, o să-ți aducem foști absolvenți ai facultății noastre să-ți vorbească despre faptul cât de mult i-a ajutat facultatea noastră și cum i-a schimbat pe ei experiența de stundent. 

 

                Iar în cele din urmă noi te așteptăm să faci cunoștiință cu oamenii care vor avea grijă de tine „Liga Studenților Economiști”, vei sta alături de noi, îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie, ne vom asigura că vei avea o experiență de neuitat alături de noi și te asigurăm că ai să-ți faci o impresie corectă, adevărată, despre viața de student și despre cât de mult contează să urmezi o facultate și mai ales cât de mult contează voluntariatul, toate aceste care vor pregăti pentru testul final: găsirea unui job potrivit pentru tine  sau cum spunem noi „Pregătiți pentru viitor”.