summeris logo

Fii student de 10 (zile)!

Iti pregatim un program academic si social de neuitat împreună cu voluntarii noștri de excepție!

Facultatea de Drept

Știm că probabil romanele sau serialele polițiste ți-au acaparat atenția de multe ori, însă viața la Drept bate “filmul”.

Vrei să faci din vara ta o oportunitate care pe viitor te va ajuta în luarea unor decizii importante în ceea ce privește facultatea pe care vrei să o urmzi, dar în același timp vrei să experimentezi viața unui viitor jurist? Noi îți oferim cadrul ideal de a lua o decizie dificilă după ce ai gustat deja din viața de student! Timp de 10 zile vei avea șansa de a vedea cum se desfășoară viața unui student la drept, de a afla ce mituri juridice sunt spulberate de realitate și posibilitatea de a-ți răspunde tuturor întrebărilor sau curiozităților despre acest domeniu. Dar TU să nu ne crezi pe cuvânt! Vino să vezi singur!

De ce să vii la Drept la SummerIS?

Afli totul despre materii, cursuri și profesori:

Te-ai întrebat adesea ce învață studenții de la Drept, dar nu ai avut ocazia de a-ți fi explicat niciodată pe îndelete? Noi avem soluția! Tocmai de aceea programul academic vă va pune la dispozitie o gamă de cursuri dintre cele mai variate și mai interesante pentru a vă putea forma o imagine de ansamblu asupra materiilor ce vă vor capta atenția în timpul facultății. Acestea vor fi prezentate de unii dintre cei mai exigenți și de prestigiu profesori ai facultății noastre, înarmați cu o experiență vastă, răbdare, dar și cu umor pentru a face cursurile cât mai atractive.

Afli totul despre profesiile juridice:

I-ai văzut în filme, seriale, ai citit despre ei în cărți sau ai auzit despre ei la știri. Toate acestea au făcut ca profesia lor să îți stârnească admirația sau curiozitatea? Aici vei avea ocazia de a întâlni personalități de renume în domeniu: avocați, procurori, judecători și nu numai. Îți vor prezenta din perspectiva unui practician în domeniu fiecare profesie, vei avea ocazia să îți satisfaci toate curiozitățile și vei primi răspunsul la toate acele întrebări care te interesează, pentru a înțelege, pe scurt, “cu ce se mănâncă” fiecare dintre ele.

Profiți de privilegiile de care noi, studenții la Drept, avem parte:

Vei învăța să tragi cu arma: sub atenta îndrumare a unui profesionist, vei putea învăța cum să tragi cu arma așa cum o fac sportivii de performanță care se antrenează pentru concursuri.

Vizita în laboratorul de criminalistică: îți va oferi șansa de a asista la diverse demonstrații, printre care: prelevarea de amprente, modul de funcționare al poligrafului și alte mici secrete pe care criminaliștii le folosesc în depistarea urmelor unei infracțiuni.

Vei putea fi o parte dintr-un proces în instanță: vei avea ocazia să intri în rolul de avocat, judecător sau procuror, să studiezi un caz real și apoi să îți susții pledoaria în fața instanței in cadrul unui program care simulează într-un mod foarte realist desfășurarea unui proces în instanță.

asd

Ultimul, dar cu siguranță nu cel din urmă motiv pentru a alege facultatea noastră- echipa Asociației Studenților la Drept. Combinația ideală între juridic și distractiv, dintre seriozitate și prietenie, dintre energie și entuziasm molipsitor, ecipa noastră vă promite o experiență unică, multe prietenii legate, momente memorabile și multe poze de pus în album. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, dar încă nu ești sigur că vrei să aplici la facultatea noastră, dacă vrei o vară ca nicio alta până acum, dar vrei să și înveți și să profiți la maxim de vacanță, transformă o parte din ea într-un caz și haide să-l rezolvăm împreună!